Easier and more correct decisions

sm@rt cloud platform

sm@rt cloud platform access

At work, at home, in our free time, everywhere we are bombarded with a lot of information from different sides. Velikokrat se nam zato zgodi, da za pomembnejše in dolgoročne odločitve potrebujemo podatke, ki jih moramo analizirati in primerjati med seboj. Lahko tudi ne razpolagamo s pravimi podatki ali do njih težko pridemo, ne vemo katere informacije izbrati ter kako jih med seboj povezati v smiselno celoto.

Ker se zavedamo, kako pomembno je v pravem trenutku imeti prave podatke, da se lahko pravilno odločimo, smo razvili sm@rt cloud platformo.

Kaj je sm@rt cloud platforma?

Sm@rt cloud platforma je sistem, kjer so na enem mestu zbrani vsi podatki o vašem peskalnem stroju, ki jih potrebujete. Do platforme dostopate enostavno, preko url naslova, kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le povezavo z internetom.

Glavne funkcije, ki vam jih omogoča so naslednje:

Glavne funkcije sm@rt cloud platforme

Osredotočimo se na problem ter optimiziramo rezultate

Naša ekipa je pri izdelavi / zasnovi sm@rt cloud platforme sledila cilju, da je delovanje peskalnega stroja čim bolj učinkovito in da so vsi podatki zbrani na enem mestu, pregledni, predvsem pa da bo uporabnik imel od njih čim več koristi. Glavni fokus so tri področja na katerih vam želimo pomagati:

Optimizacija rezultatov

Naši strokovnjaki vam bodo glede na vaš proizvodni proces svetovali kateri cilj je najbolj smiselno zasledovati ter katere opcije morate v okviru tega cilja izbrati.

Investirajte v digitalizacijo

Digitalizacija je vedno bolj prisotna na vseh področjih našega življenja, prinaša dodatne koristi ter lajša delo in odločitve, zato bi vam radi na Gostol TST pristopili naproti ter podprli vašo odločitev glede digitalizacije vašega peskalnega stroja.

Sm@rt cloud platforma je na voljo za nekatere obstoječe ter vse nove Gostol TST peskalne stroje.

Za več informacij nas kontaktirajte na smartcloud@gostol-tst.eu.

Kontaktna oseba:

Renato Leban, Prodajni strokovnjak
T: 00386 5 380 13 00
M: 00386 40 725 570
E: renato.leban@gostol-tst.eu

Alenka Lapanja, Referent v prodaji
T: 00386 5 380 13 03
M: 00386 40 820 545
E: alenka.lapanja@gostol-tst.eu